აგრო სიახლეები – 4 (მეორე სეზონი)

2017 წლის 1 მარტი | 12:17

მთავარი თემა:

ყველის უკონტროლო წარმოებები საქართველოში და კანონში არსებული ლაფსუსი. რატომ ვერ აკონტროლებს სახელმწიფო ე.წ იატაკქვეშეთში მომუშავე გლეხური მეურნეობის სახელს ამოფარებულ მსხვილ მეწარმეებს? რა გავლენა შეიძლება ქონდეს ჩვენს ჯანმრთელობაზე იატაკქვეშეთში დამზადებულ რძი პროდუქტებს? ირღვევა თუ არა მომხმარებელთა უფლებები, მაშინ როდესაც არ ვიცით რისგან დამზადებულ ყველს თუ თუნდაც ხაჭაპურს მივირთმევთ?

გადაცემა “მრავალკუთხედი” – 328.